Aktuellt

Tjänster

Vi är miljöcertifierade och jobbar med privathemsstädning, kontorsstädning, flyttstädning, fönsterputsning i hela Göteborg.

Allt på ett så bra sätt att kunderna blir mycket nöjda.

Städ i Göteborg med E-K Städservice

Välkommen till den bästa och mest kliniska städfirman i Göteborg – vi utför alla typer av städtjänster. När vi startar ett samarbete med dig så går vi noggrant igenom exakt vad det är du önskar inom städ i Göteborg.

Vi städar Göteborg rent med hemstäd, skolstäd, flyttstäd, byggstäd, trappstäd och dödsbostäd för att skapa kliniska upplevelser i bostäder och lokaler.  Vi städar Öckerö, Eriksberg, Sannegården, Torslanda, Lindholmen, Majorna, Stigbergstorget, Vasastaden, Amhult, Haga, Olskroken, Västra Frölunda, Gårda, Örgryte och Landala med omnejd. Låt oss förmedla en känsla med vår städserviceexpertis.

Städ Göteborg efter dina önskemål

Det är dina önskemål som driver vårt arbete och vi håller alltid vad vi lovat – oavsett privatperson, företagare eller bostadsrättförening har vi ett anpassat förslag åt dig. Vill du läsa mer om fönsterputs eller skolstädning? Hos oss har du ett garanterat rent städ i Göteborg.